Hitta programmerare

Outsourcing IT » Hitta programmerare

Var kan jag hitta programmerare som är villiga att frilansarbete?

Här är flera sätt att hitta programmerare för din start:

Hänvisningar.

Du har definitivt vänner, kollegor, anställda och affärspartners som kan föreslå dig antingen ett företag eller en frilansare.

Frilansplattformar.

Det är förmodligen det mest uppenbara sättet att gå. De mest populära plattformarna är Freelancer, Upwork eller Guru.

Utvecklingsmöten & konferenser.

Det här är en bra idé när du letar efter programvaruingenjörer nära dig. Du kan kolla om det finns några årliga utvecklare konferenser i din region.

Utvecklargrupper och forum.

Dessutom kan du gå med i utvecklarforum eller samhällen, det hjälper dig att få kontakt med den utvecklare som ditt projekt kräver eller åtminstone någon som kan föreslå programingenjörer för dig. De mest populära samhällena är Reddit, Hashnode, CodeProject och Dzone.

Stack Overflow.

Du kan bara inte gå till Stack Overflow, en online-community för entusiastiska utvecklare där de interagerar med varandra och diskuterar programmeringsfrågor. Ta reda på vem de mest aktiva medlemmarna är, kolla in deras profiler och kontakta dem som verkar vara lämpliga för ditt projekt.

Linkedin. Med LinkedIn kan du hitta både frilansare och outsourceföretag. Denna plattform gör det möjligt att titta igenom deras arbetsupplevelse och kontakta dem direkt.

GitHub.

Om du är orolig för upplevelsen och vill se tidigare projekt är GitHub ett perfekt val.

Medium.

Denna plattform består av bloggar skriven av experter inom olika områden inklusive utveckling. De som brinner för programmering delar sin kunskap och expertis genom att skriva.

Outstaffing företag.

En fördel med detta tillvägagångssätt är att du kan anställa och hantera antingen ett team eller en enskild utvecklare enligt dina projektkrav. Det sparar både tid och pengar.

« Back to Glossary Index